Centrale Termice Ariston

Va punem la dispozitie o gama variata de centrale termice marca Ariston.

Suntem o echipa tanara specializata in instalatii si centrale termice cu puternice cunostinte dobandite in timp, Oferim consultanta in achizitia de echipamente termice montaj si garantie.

Conecteaza-te la Centrala Ariston direct de pe telefonul tau!

Descarca aplicatia Ariston Net::

 

Google Play
App Store
Ariston Net

CONECTARE INTELIGENTA CU ARISTON NET

CONTROL TOTAL, CONFORT COMPLET

O noua generatie de conectivitate pentru setarea usoara si controlul complet al sistemului, de la distanta, care iti ofera posibilitatea de a obtine economii substantiale anuale la consumul de combustibil.

TE BUCURI DE CONTROL COMPLET IN FIECARE ZI PRIN FUNCTIILE DE INCALZIRE

.

FUNCTIA AUTO
Functie ce permite setarea automata a incalzirii locuintei datorita celor trei senzori de temperatura interni si externi. Fara cicluri ON/OFF si varfuri de temperatura, pentru performante optimizate.

FUNCTIA CONFORT
Apa calda menajera instantaneu, reducand risipa de apa rece.

PROGRAMARE ORARA INTEGRATA
Setarea unui program saptamanal personalizat pentru incalzirea locuintei, direct din centrala.

FUNCTIA AUTODIAGNOZA
Centrala afiseaza o alerta atunci cand este timpul pentru intretinerea periodica si atunci cand apar nereguli ce trebuie verificate de un profesionist.

DIMENSIUNILE

CONFORTULUI


De peste 80 de ani intram in casele a milioane de familii care aleg Ariston, cu devotament, pasiune si atentie la detalii. Aceasta este sursa noastra de inspiratie pentru a ne imbunatati constant si pentru a ne indrepta catre viitorul confortului durabil si inteligent. Suntem convinsi ca performantele noastre avansate, calitatea durabila si stilul italian sunt importante, intrucat ele pot imbunatati semnificativ calitatea vietii clientilor nostri, in fiecare zi.

Cos de cumparaturi Item Removed. Undo
  • No products in the cart.